مشاوره حقوقی رایگان - دیه تیراندازی

سلام ‌..یه نفر در سال 95 به پای من تیر زد و به بدبختی ثابت کردیم این کارا کرده الان با اینکه محکومه و زندانه باز میخوان با سند ازادش کنن چطور میتونم جلو ازادی زندانی را تا دادن دیه بگیرم ..ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وقتی سند به عنوان‌ وثیقه می‌گذارد، شما نمی توانید جلو آزادی او را بگیرید. اگر دیه شما را نداد درخواست فروش آن وثیقه را کنید.

یک وکیل :

سلام نمی توانید، بدل این موضوع می توانید در خواست دیه را از موضوع وثیقه کنید.