مشاوره حقوقی رایگان - سرقت با شکستن قفل درب

مادر و پدر و خواهرم و همسرش بدون اجازه و حکم قفل در ما را شکسته و وارد شدن و فرش و طلا و مقداری پول بردند. ما شکایت کردیم.‌ خودشان در حضور بازپرس اعتراف به شکستن قفل و بردن فقط فرش کردند. و رسید خرید فرش هم ارائه دادن. در حالیکه زیر بار سرقت بقیه اموال نرفتند. حکمشان برای بردن فرش و بقیه اموال با شکستن قفل درب چیست؟ در ضمن خانه برای من است و سند به نامم. با تشکر

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ظاهرا سرقت منتفی است چرا که رسید خرید فرش را دارا می باشند. ولی تخریب و ورود به عنف و یا خیانت در امانت باقی است.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

شکایت را پیگیری کنید برای فرار از جنبه عمومی می توانید امتیاز بگیرید ازشون