مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه تمکین

با سلام و احترام محضر وکلای عزیز
زوجه بنده حدود 10روز پیش منزل را ترک نمود و چند تکه از اموال بنده را برده با 16میلیون وجه نقد اظهارنامه تمکین و تحویل اموال را فرستادم اما پاسخی نداد برای بار دوم میخواستم ارسال کنم بخاطر اینکه در صورت عدم تمکین و تحویل اموال شکایت کیفری سرقت اقدام کنم آیا به نتیجه میرسم اگر اقدام به بازگشت به منزل و تحویل اموال برده شده ننمود..باتشکر از راهنمایی های شما بزرگواران

پاسخ ها :

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام نتیجه شکوائیه سرقت مشخص نیست اما بابت عدم تمکین می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

عدم تمکین یک دعوا است و سرقت اموال یک دعوای دیگر و مرجع رسیدگی به آن هم متفاوت است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بابت سرقت نتیجه مشخص نیست ولی در خصوص تمکین بلید دادخواست مربوطه مطرح کردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
موصوع فاقد وصف وکیفری است وباید دادخواست تمکین واسترداد. اموال را بدهید