مشاوره حقوقی رایگان - برقراری حقوق همسر فوت شده

سلام و درود فراوان. پرونده من دادخواست بدوی و شکایت از تامین اجتماعی در بهمن ماه 1400 شکایت کردم به دیوان عدالت اداری. وقت نظارت برای 9خرداد 1401 گذاشتن و دوباره در اون تاریخ یه وقت نظارت دیگری به مورخ 12مهرماه 1401گذاشتن الان یه هفته گذشته هنوز هیچ خبری نشده. دستور چیست آیا بعداز 9ماه انتظار حضوری پیگیری کنم.با تشکر

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

وقت نظارت ملاک نمی باشد. در صورت امکان می توانید حضوری و یا با ارسال لایحه از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری نمایید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام میتوانید جهت پیگیری حضورا به شعبه مربوطه مراجعه کنید