مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به گرفتن ارثیه

سلام پدرم یکسال هست فوت کرده هست و برادر کوچیکم درخانه مرحوم زندگی میکنه و الان همه وارث ها شاکی هستن که تخلیه کند خانه را و او همچنان پافشاری میکن و بیرون نمیشود ما چه اقدامی باید بکنیم تا بیرون شود و هیچ مدرک و سندی به نامش نیست خانه ورثه هست لطفا راهنمایی کنید که زیاد هزینه برو دادگاهی نباشه

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام پس از اخذ انحصار وراثت با راهنمایی وکیل نسبت به تقسیم ترکه اقدام کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در خواست تقسیم ترکه ودر صورت عدم امکان تقسیم در خواست دستور فروش