مشاوره حقوقی رایگان - صدور رأی دادگاه با طرفیت شهرداری

‎بنده سال 91 زمینی رو با قولنامه عادی خریداری کردم و در سال 95 طرح احداث خیابان در زمین مذکور اجرا شده و پس از سالها آمد و رفت و قول مساعد شهرداری مبنی بر پرداخت قیمت زمین یا معوض آن ، متاسفانه هربار وعده دروغین داده و بنده ناچار به طرح دعوا در دادگاه حقوقی شده و دادگاه بدوا قرار کارشناسی صادر نمود و سپس با اعتراض بنده به هیئت سه نفره ارجاع و سرانجام نظر کارشناسی مبنی بر مبلغ روز ملک تصرف شده اعلام گردید، دادگاه متاسفانه پس از این مراحل اقدام به صدور رای قرار رد دعوا بجهت نداشتن سند ثبتی و عدم انتقال رسمی را صادر نموده است، آیا امکان تغییر رای در دادگاه تجدید نظر وجود دارد حاصل یک عمر تلاش بنده همین یک قطعه زمین هست لطفا راهنمایی فرمایید،متشکرم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید

مصطفی نجمی نژاد

جناب آقای مصطفی نجمی نژاد :

با سلام.اگر دعوای شما با موضوع اثبات مالکیت بوده، دادگاه به دلیل عدم اثبات مالکیت توسط شما،دعوای شما را رد نموده است در غیر این صورت اعتراض بزنید و حتمآ از یک وکیل کمک بخواهید