مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف ضامن در صورت عدم حضور متهم دادگاه

سلام . من در جزیره قشم زندگی میکنم و مغازه دار هستم. سال قبل ضامن یک شخص اتباع که در قشم زندگی میکند به وسیله جواز کسب شده ام که موبایل آورده از افغانستان و به کسی در تهران فروخته که مشکل رجیستری داشته و اون شخص ازش شکایت نیابتی کرده. الان دادسرای تهران از خواسته که به دادسرای تهران بره ولی او حضور پیدا نمیکه و به خاطر اینکه من ضامن شدم چند بار به من زنگ زدند. حالا من باید چیکار کنم؟ چه مشکلی برای من پیش میاد؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

درصورتی که در دادگاه محکوم شوند از شما که کفیل هستید گرفته میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت عدم حضور ایشان نهایتا مکلف به پرداخت خسارت می شوید تا رضایت شاکی را جلب نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می بایست نامبرده را حاصر نمایید در غیر اینصورت برایتان بار مالی خواهد داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مسئولیت خسارت بر عهده ضامن می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید ایشان را تحویل مقام قضایی دهید در غیر اینصورت مبلغ وجه الکفاله یا وثیقه را ضبط می کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید متهم را معرفی نمایید
در غیر این صورت ، شما باید مبلغ تامین کیفری ، را پرداخت نمایید