مشاوره حقوقی رایگان - فروش قسطی خودرو

سلام .
خودرو قسطی فروختم. سه تا چک دریافت کردم بابت اقساط. متاسفانه چک هاش را پاس نمیکنه چکار میتوانم انجام دهم غیر از برگشت چک ها ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به قرارداد فی مابین دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شرایط ضمن عقد برای وجه التزام تعیین شده باشد میتوتنید از ان طریق دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد شرط فسخ پیش بینی شده می توانید معامله را فسخ کنید در غیر صورت می توانید وجه چک ها را مطالبه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد بررسی شود اگر حق فسخ نگذاشته باشید چاره ای جز برگشت زدن چک ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به مفاد قرارداد فی مابین دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر پلاک به نام خریدار تعویض شده است از طریق تامین خواسته اتومبیل را توقیف کنید