مشاوره حقوقی رایگان - نفقه در صورت عدم تمکین خاص

همسر بنده بامن زندگی می کند ولی مسایل زناشویی خود را به درستی انجام نمیدهد ایا نفقه شاملش میشد و می توانم دادخواست ازدواج مجدد بدهم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اول باید عدم تمکین ایشان را اثبات نمایید سپس می توانید اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
طبق قانون ، زوج مکلف است که نفقه زوجه را پرداخت نماید مگر در دادگاه ناشزه بودن زوجه اثبات گردد

و شما باید دادخواست الزام به ‌تمکین زوجه را اقامه نماید

برای انجام ازدواج مجدد توسط زوج ، ابتدا باید ناشزه بودن زوجه احراز
گردد