مشاوره حقوقی رایگان - اسناد سجلی

سلام علیکم
خدمت وکلای محترم
شناسنامه ما منع خدمات شده بود که یا پیگیری های که انجام دادم متوجه شدیم ما در اصل تبعه افغانستانی هستیم که پدرم چندین دهه قبل برای خودش و مادرم شناسنامه گرفته آمد و ما بعد فوت متوجه چنین قضیه شدیم الان کلا هویت مشخصی نداریم چون مشکوک‌ تابع هستیم الان سوال من اینست که

ما می توانیم اقامت ایران رو داشته باشیم
و دوم اینکه منزل که به اسم پدرم هست تکلیف چه می شود.

کلا خیلی پیگیری کردم و آخرین نتیجه که بدست آوردم اینه چون هویت پدر و مادر
مشکوک هست بخاطر همین فرزندان به مشکل خوردن
ممنون میشیم که پاسخ جامع بدین
وکلای عزیزی که پرونده مشابه داشتن درخواست راهنمایی میکنم و اگر امکان باشه پرونده رو قبول وکالت بکنم
ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره امور اتباع پیگیری نمایید