مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار از پرداخت نفقه

با سلام خسته نباشید همسر من محکوم به پرداخت نفقه ی یک سال من شده اند. ایشون اعسار زدن و ملکی یا خط تلفنی یا از وضعیت کار ایشون خبری ندارم فقط شاهد دارم که دایی ایشون به شاهد من گفتن که ایشون سرکار میره و 5 میلیون حقوق میگیره حالا سوال من این است میتوانم شاهد را به عنوان مدرک ببرم برای رد اعسار ایشان؟ یا اینکه مهلت تعیین میشود برای اعسار ایشان؟

پاسخ ها :

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

ممکن است جلسه تشکیل شود و در صورت عدم تعیین وقت رسیدگی مدارکتان را طی لایحه اعلام نمایید