مشاوره حقوقی رایگان - تغییر رای دادگاه بدوی

به پرداخت نفقه محکوم شدم. دادگاه به دلیل این که دارای یک خودرو پژو مدل 1388 هستم، در رای خود اعسار را رد کرد و اعلام کرد که خودرو را به فروش رسانده و نفقه را پرداخت کنم.
در حالی که خودرو در اختیار همسر اولم و دو فرزندم که یکی از آن ها دارای بیماری خاص است و پیوند کلیه انجام داده است و بازنشسته هستم.
آیا در تجدیدنظر رای دادگاه بدوی تغییر خواهد کرد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد کاربر عزیز توصیه می کنم جهت رفع مشکل وارایه راهکار دقیق از طریق سایت مشاوره تلفنی بابنده بگیرید