مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

سلام وقت بخیر
بنده یه موتور خریدم که تعویض پلاک کردم و کارت موتورم به نام من شده
بعدشم که تعویض پلاک کردم به فروشنده گفتم بریم سند بزنیم گفت نمیشه سند زد و نیاز نداره و غیره منم کامل بهش پولو موقع تعویض پلاک دادم و مهم ترینش اینه که هیچ قولنامه ای ندارم فقط یه رسید پول دارم ازش حالا میخوام بدونم میتونم ازش شکایت کنم و سندو ازش بگیرم یا نه؟ علت اینم که قولنامه ندارم اینه که من شب رفتم موتورو دیدم 500تومن بیعانه دادم بهش رسید گرفتم صبحشم رفتم تعویض پلاک بعد پولشو دادم حالا میشه شکایت کنم لطفا پاسخ بدین ممنون و اینکه بگین حدودا چقدر زمان میبره مراحلش طی بشه

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باتوجه به مدارکی که دارید و شاهد میتوانید از طریق مراجع قضایی او را الزام به انتقال سند نمایید . و اگر انتقال سند مقدور نبود میتوانید تقاضای فسخ نمایید

پرسشگر :

خیلی ممنون

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله باید بامدارک ورسید وجه واگرشاهدی هم دارید شکایت رامطرح کنید