مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در طلاق از طرف مرد

سلام. اگر درخواست طلاق از طرف مرد باشه و زوجه در مشاوره حضور داشته ولی تو جلسات دادگاه نیاد چون راضی ب طلاق نیس،طلاق غیابی صادر میشه؟و درخواست مهریه هم نکرده باشه تکلیف مهریه چجوری میشه؟ باید پرداخت کنه بعد صیغه طلاق جاری میشه یا صیغه طلاق جاری میشه ولی مهریه رو هروقت زن درخواست کنه بده
ممنون میشم واضح راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زوج جهت طلاق نیاز به رضایت زوجه ندارد چنانچه حقوق مالی زوجه را مرداخت و یا تعیین تکلیف نماید می تواند اقدام نماید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بدون حضور زوجه هم رای طلاق از طرف زوج صادر میشود. در رای طلاق در خصوص مهریه ـ نفقه ـ نحله و ... تعیین تکلیف میشود. حتی اگر زن جداگانه بابت مهریه اقدام نکرده باشد.
اگر مرد توان پرداخت ندارد ، سپس دادخواست اعسار و تقسیط باید بدهد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در زمان اجرای صیغه طلاق اول تکلیف مهریه و سایر حقوق مالی زوجه مشخص و تعیین تکلیف می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت طلاق به درخواست مرد مهریه باید پرداخت بشه و یا اینکه مرد باید در مهلت قانونی دادخواست اعسار بده مهریه تقسیط بشه در غیر این صورت نمی تواند طلاق را ثبت کند.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتی که زوجه در جلسه حضور نداشته باشد و لایحه ای نیز ارسال نکند رای غیابی صادر خواهد شد که قابل اعتراض است
مهریه نیز بستگی به رای دادگاه دارد و باید در رای طلاق تعیین تکلیف شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اگر درخواست طلاق توسط زوج اقامه گردد دادگاه حکم طلاق و گواهی عدم امکان سازش را صادر خواهد کرد

ولی برای اجرای صیغه طلاق ، زوج باید ابتدا تمام حقوق مالی زوجه
را پرداخت نماید یا حکم اعسار صادر شده باشد

مهریه ، نفقه ، اجرت المثل و .... باید پرداخت گردد