مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از سوی مرد

با سلام.

1. لطفاً راهنمایی بفرمایید که در صورت ارایه دادخواست طلاق از سوی مرد، وی موظف به پرداخت کل مهریه خواهد بود یا طبق همان رویه درخواست طلاق از سوی زن است و ملاک پرداخت در گام اول همان 110 سکه است؟ همچنین آیا در این صورت مرد غیرمتمکن از امکان تقسیط مهریه برخوردار است و به طور کلی قاضی (فارغ از دیدگاه و نظر شخصی) به همان روش دادخواست طلاق از سوی زن با این موضوع برخورد می کند یا روش سختگیرانه تری خواهد داشت؟ اگر مرد واقعاً شراط مالی مناسبی نداشته باشد، در این حال چه خواهد شد؟
2. اثبات تندخو و پرخاشگر بودن زن از ادله طلاق می تواند باشد و تأثیری در نظر قاضی خواهد داشت یا خیر؟ اصولاً چگونه بایستی اثبات شود؟ چون طبیعتاً زن درمورد اخلاقش اعتراف نخواهد کرد.

با احترام

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرداخت مهریه در هر صورت بر عهده زوج است و در پرونده به تمام تعداد سکه ها حکم داده میشود و در ابتدا می‌تواند تا 110 عدد از سکه‌ها اجرا شود و بر صورت دارا بودن زوج مابقی نیز قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در صورت اقامه دادخواست طلاق توسط زوج ، برای اجرای صیغه طلاق در دفترخانه ، زوج ‌مکلف است که ابتدا تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید
و یا دادخواست اعسار را مطرح نماید

و تمام مهریه زوجه باید پرداخت گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم طلاق حق زوج است و نیاز به دلیل ندارد و کل مهریه باید پرداخت شود یا اعسار زده و تقسیط شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مرد دادخواست طلاق بدهد باید حقوق مالی زوجه را پرداخت کند و می تواند دادخواست اعسار بدهد.