مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و طلاق از طرف مرد

سلام همسر من یعنی زوج درخواست طلاق داده و قاضی اعسار ایشون رو قبول نکرده و باید 700 تا سکه رو به طور کامل پرداخت کنه حالا اگه زوج اعتراض بزنه چی میشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضش پذیرفته نشه نمی تواند حکم طلاق را ثبت کند در این صورت باید صبر کند شما مهریه را مطالبه کنید و نسبت به آن تعیین تکلیف بشه بعداً اگر خواست می تواند دادخواست طلاق بدهد.