مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن عکس بدهکار در فضای مجازی

سلام. آقایی به من یک پروژه داد و ما تلفنی صحبت کردیم ایشون نصف مبلغ رو در شروع کار داد اما نصف مانده رو بعد از تحویل کار پرداخت نکرد. بارها تماس گرفتم مسیج دادم با فامیلشون در میون گذاشتم اما نتیجه نداد، در آخر گفتم عکستون رو با اسم و فامیل میذارم تو فضای مجازی و میگم از من دزدی کردید،و بین همکارا هم ازتون میگم ، البته که بلاکم کرد و واکنشی نداد، اما این کار که عکسشونو پخش کنم از نظر حقوقی مشکل داره ؟ ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید دادخواست مطالبه وجه ، الزام به انجام تعهد مطرح نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله مشکل دارد.
از طریق قانونی پیگیری کنید. دادخواست مطالبه وجه بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قطعا
می توانید از طریق مراجعه به محاکم الزام ایشان به استرداد مابقی وجه را درخواست دهید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام با انتشار عکس به طلب خود نمی رسید از طریق طرح دعوای حقوقی موضوع را پیگیری کنید