مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با عرض سلام و خسته نباشید .
محبت میکنید یه توضیح در مورد طلاق توافقی و مراحلش بفرمایید . اینکه مستقیم بریم محضر طلاق صورت میگیرد یا روند دیگری دارد .
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر ابتدا باید مشاوره بهزیستی شوید ، سپس دادخواست دهید . اگر زوج وکالت در طلاق به زوجه دهد سریعتر انجام میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا برای مشاوره در سایت بهزیستی نوبت نمایید
و باید حداقل 4 تا 6 جلسه مشاوره بروید

و دادخواست طلاق توافقی را
مطرح نمایید
و باید در مورد تمام موارد زوجین
توافق نمایند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا از سامانه تصمیم وقت مشاوره بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ابتدا مشاوره و سپس دادخواست طلاق و بعد از صدور حکم دفترخونه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید بدوا برای مشاوره از طریق بهزیستی حداقل 4 تا 6 جلسه مشاوره برویدومتعاقب آن دادخواست طلاق توافقی را
مطرح نمایید ضمن آنکه باید در کلیه مسائل توافقات خود را اعلام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا به مراکز مشاوره خانواده مراجعه تامشاوره صورت پذیرد وسپس دادخواست طلاق توافقی از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت وبابد از طریق دادگاه رای طلاق صادر گردد