مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

باسلام خسته نباشید
خانم29 سالمع با دوتابچه 7 ساله پسر و دختر 3وسال ونیم دختر هستم
من وهمسرم میخواهیم ب صورت توافقی جدابشیم باید هردومون درخواست بدیم و مدارک چکاری باید انجام بدیم
من خیلی سختی کشیدم باهمسرم و تا الان بپاش بودم درهمه مراحل زندگی حتی خودم بردمش کمپ ترک کرد چند سالی خونه مادرشوهر باهم زندگی میکنیم ولی من دیگر خسته شدم باهاشون زندگی کنم
بهش گفتم برامون کاری کن وام بگیر یا خونه کاری برای بچه هات بکن
یا جدابشیم با مامانت زندگی کن و اونم جدا بشویم انتخاب کرد دیگر برای من همه چی تموم شد چیزی از من نمونده دیگر این رو بخوام هضم کنم خواهش میکنم کمک کنید
من باید چی کار کنم دلمم میسوزه برای بچه هام تو روحیشون تاثیرمیزاره

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در صورتی که زوجین قصد طلاق توافقی داشته باشند پروسه کمی پیچیده‌تر و طولانی‌تر خواهد بود
که می‌بایست در سایت تصمیم ثبت نام نمایند و 5 جلسه مشاوره داشته باشند
هر هفته یک جلسه برگزار می‌شود اما در صورت توافق راه سریع‌تری نیز وجود دارد