مشاوره حقوقی رایگان - فروش نسق زراعی

سلام. پدر بزرگ من زمین رو نسق داده به کسی و بعد طرف بخاطر ترک اون روستا نسق خود رو فروخته به پدر بزرگم و از روستا رفته، با ثبت در خانه انصاف اون موقع و امضا شاهدان که همه فوت شدن و امضا فروشنده که فوت شده حالا بعد 17 سال پسر فروشنده اولین شکایت خودشو با داشتن اون نسق که دستشون مونده مطرح کردن، زمین تحت تصرف پدر منه و هم سند خریداری خانه اصناف رو داریم که از فروشنده که صاحب نسق بود و هم سند جدید داریم، حال وراث شکایتی برای ابطال سند کردن آیا میتواند کاری کند، اینم بگم تو چندین شکایت که تا حالا انجام داده بود به جایی نرسیده و قاضی با دیدن پرونده او گفته حقی ندارید، ولی ایشان هرچند سال یکبار مجدد شکایت میکنه، با دلایل مختلف و با همان شماره پرونده که تو بایگانی مونده، حتی شورای حل اختلاف هم نظر اورو رد کرده و به او حقی نداده، ایا میتواند سند هارو ابطال کند و زمین را تصرف کند

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد