مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تاخیر در تخلیه کارگاه

با سلام و عرض ادب
من دو سال پیش کارگاه را اجاره کردم و سال دوم را با دادن چک اجاره تمدید کردم ولی در مشاور املاک تمدید نشده. الان حدود یک ماه هست که از تمدید اجاره گذشته، مالک میخواهد هم جریمه تاخیر در تخلیه این یک ماه را بگیرد و هم یکسال گذشته که با چک بصورت شفاهی تمدید کردیم. ایشان میتواند این جریمه ها را بگیرد ؟ لطفا من را راهنمایی کنید. سپاسگذارم
ارادتمند شما

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باید بتونید دلایلی به دادگاه مبنی بر اینکه شفاهی تمدید نموده اید را به دادگاه ارایه دهید مثل شاهد یا موارد دیگر و رسیدهای پول واریزی نیز میونه موثر باشه .

پرسشگر :

سپاسگذارم

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر در قرارداد انقضا یافته و خسارت مربوط به ایام بعد از انقضا اجاره است ، خسارت تعلق نمی گیرد.