مشاوره حقوقی رایگان - رهن منزل

با سلام. یک واحد 50 متری را سال گذشته به قیمت 20 میلیون رهن کامل دادم. حدود یک ماه و نیم مانده به پایان تاریخ قرارداد هم به مستاجر و هم به بنگاه املاک جهت تخلیه مستاجر اطلاع داده شد. حال یک هفته به پایان قرارداد مانده و مستاجر بدون اینکه جریمه تاخیر بدهد مهلت بیشتری میخواهد. در قولنامه قید شده است که به ازای هر روز تاخیر، 100 هزار تومان جریمه. آیا اگر مستاجر تخلیه نکند و اینجانب شکایتی کنم به میتوانم جریمه تاخیر را از مبلغ رهن کم کنم؟ در ضمن مستاجر آقا و مجرد است.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام .به شخصه حق برداشت وجه از مبلغ رهن را ندارید مگر پس از طرح دعوی تخلیه صدور حکم بر محکومیت خوانده به تخلیه و‌جبران خسارات قراردادی