مشاوره حقوقی رایگان - چک تضمین بابت بدهی

سلام عرض ادب . بنده سال 95 از یه مغازه شروع به خرید لوازم تاسیساتی کردم . مغازه دار به من گفت یه چک دویست میلیون تومانی پیش من ضمانت بزار دیگه هر چی جنس خواستی تلفنی سفارش بده من برات ارسال میکنم شهرستان و خودت دیگه لازم نیست بیای اما هر چند وقت یبار بیا تسویه کن .و یه قرارداد از قبل چاپ سده داشت که به من گفت اینو امضا کن که من ماهی دو و نیم درصد در ماه سود دیرکرد ازت بگیرم .منم امضا کردم . خلاصه هر چند ماه یبار من میرفتم در مغازش و کارت میکشیدم و تسویه میکردم تا سال 98 که من سکته کردم و یک سمت بدنم فلج شد و باقیمانده بدهی که 18 میلیون بود نتونستم پرداخت کنم طبق مدارک پزشکی و بیمارستان تو این دو سال تحت درمان بودم و کمیسیون پزشکی بنده رو 70 درصد از کارافتاده کلی تشخیص داد . ولی این اقا در زمانی که من ببیمارستان بودم و توان پرداخت اون 18 تومن بدهی رو نداشتم چک 200 ملیون که در وجه :بابت تضمین بدهی نوشته بودم و تاریخ هم نزده بودم خودش تاریخ زده و در دادگاه حقوقی به اجرا گذاست و چون من مالی برای توقیف نداشتم فقط تونست جلوی حساب یارانه های منو ببنده و دیگه پیگیری نکرد . الان من چجور میتونم ثابت کنم چک تضمینی و بابت امانت بوده؟و من فقط هجده ملیون بدهکار بودم؟ ایا دادگاه به قسمت بابت تضمین بدهی توجه میکنه یا نه !؟ضمن اینکه سه نفر شاهد هم دارم که چک رو بابت تضمین دادم . و پرینت حساب هم دارم که تو مغازش قبل برگشت زدن چک من کارت کشیدم براش . و ایا سود دو و نیم درصد در ماه نزول نیست؟ من الان درخواست توقیف اجراییه دادم و شکایت خیانت در امانت هم کردم . بنظرتون راه درستی رفتم . خواهش میکنم راهنماییم کنید زندگیمو فلج کرده میخوام برا ادامه درمانم وام بگیرم اما حسابم مسدود هست .. کمکم کنید لطفا

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله صحیح اقدام کردید و مبلغ بابت تاخیر در پرداخت نزول حساب میشود