مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تهدید

با سلام و احترام
پیرو دو دعوی حقوقی پیرامون خلع ید و تقسیم یک ملک موروثی که به طرفیت جمعی از نزدیکان مطرح کرده ام، دو نفر از آنها (برادر و خواهر) شکایتی با موضوع تهدید طرح کرده اند. متن ابلاغیه ارسالی برای من از سوی شورای حل اختلاف به صورت زیر است:
"در خصوص شکایت ... و ... علیه شما مبنی بر تهدید به ضرر نفسی/شرفی/مالی در وقت مقرر در این شعبه حاضر شوید."
لازم به ذکر است که طراحان این شکایت در دو دعوی مالی مذکور هیچ مستند و مدرکی ارائه نکرده و احتمال شکست آنها بالاست. لذا این شکایت را برای ایجاد فشار بر من مطرح کرده اند. در صورتیکه هیچ گونه برخورد حضوری یا تماسی با ایشان نداشته ام.
حالا خواستم از اساتید محترم سوال کنم که بهترین نوع برخورد در خصوص این شکایت واهی چیست؟
آیا میتونم در جلسه شورای حل اختلاف شرکت نکنم؟مشکلی برایم ایجاد نخواهد شد؟
سپاس و دعای خیر بابت وقتی که می‌گذارید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از طریق دفترخدمات دادخواست مطالبه وجه بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید