مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد در ارتش

با سلام و عرض ادب
بنده از کارکنان رسمی ناجا هستم که مدت 25 سال خدمت داشته و الان مدت ده سال است که سطح 3 اعصاب و روان ،سطح 2 واریس پا ، سطح 2 حرکتی و محدودیت کتف و شانه ،سطح 2 دیسک کمر و گردن را دارم که حدوداً ده سال نیز سابقه خدمت در مناطق عملیاتی و گرمسیری را دارم حال دیگر توانایی خدمت را ندارم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به نظر کمیسیون پزشکی می توانید درخواست بازنشستگی پیش از موعد دهید.