مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا و فروش

سلام
من با پول خودم برای شوهرم کادو طلاهای گرون قیمت و ساعت خیلی گرون خریدم متاسفانه کاغذ خرید به اسم ایشون نوشتم و الان با هم اختلاف پیدا کردیم ،
طلاها رو پس گرفتم، می تونم طلاها رو بفروشم ؟
چون ایشون من از منزل مشترکمون بیرون کردن و ترک نفقه هم کردن ، از دادن مهریه من امتناع می کنن

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر طلانزد شما است وفاکتور بنام همسرشما که اگر هم بفروشید مرد ادعای مالکیت می کند وشماباید مثل ان را برگردانیدوشمابابت هزینه های که کردید بابت طلا و..طبق پرینت حساب دادخواست مطالبه وجه دهید.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام اگر طلاها را به شما بخشیدند می توانید هر تصرفی می خواهید بکنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
مگر اینکه بتوانید اثبات کنید به شما بازگردانده یا هبه شده است
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پاسخ داده شد مهریه را از طریق دفترخانه ای که ازدواج شما را ثبت کرده به اجرا بگذارید.