مشاوره حقوقی رایگان - خریداری زمین بدون تفکیک شهرداری

سلام بنده زمینی را خریداری کرده ام
که در سند تک برگی نوشته شده فضای سبز
صاحب سند زمین فوق را سر خود تفکیک و قطعه بندی کرده است کل زمین 6000متر می‌باشد که به قطعه های 250تایی تقسیم شده است حالا قطعه ها را به دخترش با قولنامه و کد رهگیری فروخته است و گفته است برای هر قطعه سند تک برگ میگیرید
حالا ما از دخترش یک قطعه خریداری کرده ایم و مدارکی که دخترش به ما داده است
یک کپی رنگی از سند 6000متری که به نام مادرش است
یک قولنامه با کد رهگیری با استعلام که از مادرش خریداری کرده است
وبه اندازه‌ی ثمن معامله سفته پرداخت کرده است که در آبان‌ماه امسال سند تک برگ مسکونی برای قطعه دریافت کند و به ما انتقال دهد
حالا با تشکر از وکلای محترم میخواهم ببینم
که مدارکی که ما با آن زمین را خریداری کرده‌ اید کافی است یا غیر قانونی است.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید