مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین تفکیک نشده

با سلام و احترام
من قصد خرید زمین به مساحت 60 متر از 300 متر (کل زمین 300متر ) دارم، زمین تفکیک نشده، باید هنگام خرید، معامله به چه صورت باشه که بعداً فروشنده دبه نکنه؟
آیا مبایعه نامه کفایت میکنه؟

لطفاً راهنمایی بفرمایید. بسیار سپاسگذارم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

زمینی که افراز نشده خرید و فروش آن تخلف است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم مبایعه نامه از وکیل بهره بگیرید‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مبایعه‌نامه به صورت قانونی تنظیم و تمام شروط در قرارداد ذکر گردد و از فروشنده وکالتنامه اخذ نمایید

و زمینی که شما خریداری می نمایید به صورت مشاع است و نه مفروز

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اسناد زمین باید رویت شود حتی المقدور با وکیل در جلسه بیع نامه حاضر شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمی توانید با این وضعیت به فروش برسانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علاوه بر تنظیم مبایعه نامه نسبت به سهم خود سند رسمی تنظیم کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

حتماً هنگام خرید و تنظیم قرارداد با خود وکیل همراه داشته باشید یا حداقل اسناد و مدارک را بدهید به وکیل را بررسی کند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مبایعه نامه کافی است اما شرایط و مفاد مبایعه نامه مهم است