مشاوره حقوقی رایگان - احضار و تحقیق از شهود بدون افشای هویت آنها

سلام..وقت بخیر..
من از شخصی بابت افترا و اعاده حیثیت شکایت کردم.
یه سوال داشتم از شما.
اینکه میتونم برای اثبات سوءنیت این شخص از اشخاصی که این شخص با آنها برای شهادت کذب صحبت کرده و انها قبول نکردند، به عنوان شاهد یا مطلع بصورت مخفی بدون اینکه شخص افترا زننده به من متوجه شود(بنا به دلایلی) در دادگاه استفاده شود.
آیا در صورت درخواست من از دادگاه ، دادگاه میتواند برای روشن شدن پرونده انها را برای دریافت توضیحات به دادگاه بخواهد؟ آنهم بصورت مخفیانه
ممنون راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله -اگر حودشان حاضر باشند بله ولی اگر حضور پیدانکننند نمی توان اجبار کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید بعنوان مطلع یا شاهد قضیه از آنان استفاده کنید ولی نمی توانید اجبار ایشان را به حضور بخواهید