مشاوره حقوقی رایگان - احضار و تحقیق از شهود بدون افشای هویت آنها

سلام..وقت بخیر..
من از شخصی بابت افترا و اعاده حیثیت
شکایت کردم. یه سوال داشتم از شما.
اینکه میتونم برای اثبات سو نیت این شخص.از اشخاصی که این شخص با انها برای شهادت کذب صحبت کرده و انها قبول نکردند.به عنوان شاهد یا مطلع بصورت مخفی بدون اینکه شخص افترا زننده به من متوجه شود(بنا به دلایلی) در دادگاه استفاده شود.ایا در صورت در خواست من از دادگاه .دادگاه میتواند برای روشن شدن پرونده انها را برای دریافت توضیحات به دادگاه بخواهد. آنهم بصورت مخفیانه..ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه پیگیری کنید
معمولا قاضی با توجه به توضیحات ارائه شده موافقت نمی کند.