مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان پیش فروش

سلام. من سال 97یک واحد آپارتمان پیش فروش در شهرستان خریدم و قرار شد آذر 98 سند و کلید تحویل بدن طبق توافق 60 درصد پول به سازنده داده شد و 40درصد منوط به تحویل کلید و سند شد بهمن 98 با مراجعه به ملک متوجه شدیم سازنده ساختن و به ما اطلاع ندادن و وقتی مراجعه کردیم گفتن خونه رو بروز از من بخرید و گفتن شما به تعهداتون عمل نکردین در همون بهمن ماه شکایت کردیم و دادخواست ما کمی بهش ایراد وارد شد و رای بدوی این بود چون ملک در رهن بانکه فک رهن با حفظ حقوق مرتهن منافات داره الان بعد از کش و قوسهای فراوان دادگاه تجدید حکم به الزام خوانده به فک رهن و اخذ پایان کار با احتساب هزینه دادرسی داده و نظر در خصوص تاخیر تادیه رو بر عهده دادگاه بدوی گذاشته! با این اوصاف لطفا بگید تکلیف من چیه؟ و سوال بعدی من اینکه این 40درصد باقیمانده رو که خودشون با عدم انجام تعهدات باعث شدن بهشون پرداخت نکنیم رو باید بروز بهشون بدیم؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
حکم دادگاه باید به اجرای احکام بره
چهل درصدباقیمانده مطابق قرارداده و نه به نرخ روز مگر در صورت اخذ گواهی عدم حضور شما در دفترخانه.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پاسخ سوال اول مفصل است و در مورد سال دوم نیز نیاز به بررسی شرایط قرارداد می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس انچه که در قرارداد امده باید پرداخت شود اگر .وجه الترام تعیین شده باشد به نرخ روز محاسبه می شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید قرارداد بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما به تعهدات خود طبق
مفاد قرارداد عمل کرده باشید مبلغ باقیمانده باید طبق قیمت مندرج در قرارداد به فروشنده پرداخت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مبلغ باقیمانده باید طبق قیمت مندرج در قرارداد به فروشنده پرداخت نمایید مگر اینکه شما به تعهدات خود عمل نکرده باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

مبلغ باقیمانده باید طبق قیمت مندرج در قرارداد به فروشنده پرداخت نمایید.