مشاوره حقوقی رایگان - امتناع از خريد كنتور برق

با سلام ، ٦ماه قبل يك واحد اپارتماني خريداري كرديم متاسفانه سازنده از خريد و نصب كنتور برق امتناع ميكند راه حل چيست؟!

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنامه دهید و سپس دادخواست الزام به انجام تعهد

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

الزام به ایفای تعهدات و اجرای کامل مفاد قرارداد رو از طریق دادخواست از دادگاه مطالبه کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر در قرارداد تعهد شده است طرح دعوای الزام به ایفای تعهد مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به مفاد قرارداد دارد در صورتی که این امر وفق قرارداد بر عهده ایشان است بدوا اظهارنامه ای در این خصوص برای ایشان ارسال و سپس دادخواست الزام به ایفای تعهد تنظیم نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حایز اهمیت است
اما امکان الزام وجود دارد …

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به قرارداد خود رجوع نمایید . اگر متعهد است دادخواست الزام به ایفای تعهد تقدیم دادگاه نمایید .

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. اقدام شما به قرارداد منعقده فی مابین شما و سازنده بستگی دارد. پیشنهاد می کنم با در دست داشتن قرارداد از خدمات مشاوره حضوری وکلا استفاده نمایید.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

بدوا اظهارنامه ای برای مخاطب ارسال مهلتی برای نصب کنتور مشخص نمایید ....

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در قرارداد پیش فروش �اره‌ای به خرید و نصب کنتور شده است احتمالاً اشاره‌ای نشده و سازنده به همان علت امتناع میکند اما � نظر کنتور برق جزء ملحقات مبیع و از توابع آن است می‌توانید الزام ایشان به خرید و نصب کنتوربرق را طی دادخواستی به استناد آن قرارداد از ایشان درخواست نمایید موادی از قانون مدنی در مبحث بیع به شما کمک می کند

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

سلام . ابتدا ازطریق اظهارنامه ایشان را ملزم نمایید و در صورت عدم همکاری طی دعوی حقوقی الزام ایشان را بخواهید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

مالکینی که قصد دارند برای ساختمان خود انشعاب برق خریداری کنند می توانند به سایت اینترنتی شرکت توزیع برق مراجعه کنند و از قسمت میز خدمت الکترونیک شرکت توزیع نیروی برق درخواست انشعاب برق خود را ثبت کنند

افراد برای ثبت درخواست انشعاب برق ابتدا باید به سایت اداره ی برق استان خود مراجعه کنند و در آنجا درخواست انشعاب برق خود را ثبت نمایند

که در خصوص وضعیت موجود در سؤال معنونه شما پیشنهاد می گردد :

الزام سازنده را به خرید و نصب کنتور برق را طی دادخواستی به استناد قرارداد فی مابین از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و پیگیری نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر در قرارداد ذکر شده الزام به ایفای تعهد مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اخذ انشعابات وظیفه سازنده است و قابل طرح دعوی مناسب می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست الزام به انجام تعهد را مطرح نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

ابتدا اظهارنامه بدهید سپس دادخواست الزام به ایفای تعهد تنظیم نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی به قراردادی که با سازنده منعقد نموده‌اید متوسل شوید. در همین جهت لازم است که شما ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه به سازنده مبنی بر الزام به ایفای تعهدات بر اساس مفاد قرارداد اقدام کنید. در صورتی که سازنده هیچ اعتنایی نکرد دادخواست به خواسته‌های الزام به ایفای تعهد و مطالبه خسارت را در در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر طبق قرارداد تعهد داشته اول اظهارنامه دهید اگر افاقه نکرد الزام به انجام تعهد بدهید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. می توانید کنتور برق را بگیرید بعد مطالبه پول آن را از سازنده بکنید.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh@

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بستگی به قرارداد فی مابین دارد.
شما می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد را مطرح نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام،
بر اساس قانون، نصب کنتور برق برای تمامی واحدهای مسکونی الزامی است و هرگونه امتناع از نصب آن قابل قبول نیست. در این صورت، می‌توانید با ارائه مستندات قانونی و اطلاعات مربوط به نصب کنتور برق، به سازنده اظهارنامه ای ارسال کنید که این امر اجباری است و او را به نصب کنتور برق و رعایت قوانین مربوطه دعوت کنید.

در صورتی که سازنده همچنان به امتناع خود ادامه دهد، می‌توانید به مراجع قضایی مربوطه مراجعه کنید و از آن‌ها درخواست کنید تا سازنده را به نصب کنتور برق و رعایت قوانین مربوطه الزام کنند. همچنین، در صورتی که موضوع در دستگاه‌های اجرایی مانند شرکت توزیع برق مطرح شود، آن‌ها نیز می‌توانند با توجه به قوانین و مقررات، برای رفع این مشکل اقدامات لازم را انجام دهند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر این اقدام را نکند نمی‌تواند برای ساختمان پایان کار بگیرد و شما میتونید الزام ایشون به اخذ پایان کار را بخواهید ولی اگر در قرارداد چیز دیگری قید شده باشد باید رویت شود و سپس نظر قطعی خدمتان ارائه گردد