مشاوره حقوقی رایگان - چگونه از این مالیات بر ارثی که به گردنمان زدند خلاصی یابیم ؟

با سلام
سرقفلی مغازه ای در هنگام زنده بودن متوفی معامله شده بوده (قولنامه و وکالت بلاعزل ) موجود هست
بعد از آن هم دوباره سرقفلی باز به صورت ( قولنامه و وکالت بلاعزل ) منتقل شده حالا برای سند اقدام شده تمامی تسویه حساب ها ( تامین اجتماعی – آستان قدس – و هزینه 2 دست انتقال سرقفلی به اداره مالیات پرداخت شده ) حال برای انتقال در دفتر اسناد رسمی نیاز هست ورثه دوباره وکالت بلاعزل را تنظیم کنن اما اداره مالیات یک مالیات (مالیات بر ارث ) طلب میکند در صورتی که در وقت حیاط آن مرحوم هزینه انتقال سرقفلی به آستان قدس پرداخت شده بوده و مغازه دیگر در ید آن مرحوم نبوده که ورثه بخواهند الان مالیاتی پرداخت کنن حتی موقع گرفتن فرم 19 جزو اموالشان نیاورده بودن
لطفا راهنمایی کنید چه کار کنیم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با اداره دارایی. ذرخواست دهید تا به کمیسیون رفته و اعتراضات را مجدد رسیدگی کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک را به اداره دارایی ارائه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به اداره دارایی مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مستندات به اداره دارایی ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید از اداره دارایی شکایت نمایید
و چون قبلا مالیات بر انتقال را پرداخت کرده اید دیگر لازم نیست مالیات پرداخت گردد
و نتیجه خواهید گرفت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر در زمان زنده بودن معامله شده دیگر جز میراث و ترکه نیست که به آن مالیات بر ارث تعلق گیرد شما باید از نظر دارایی در هیات حل اختلاف مالیاتی شکایت کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره دارایی پیگیری نمایید