مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلع

با سلام و عرض ادب
خانم بنده پس از گذشت 4 سال از ترک منزل و توقیف اموال بنده توانست بیش سه چهارم مهریه خود را حدود 350 عدد سکه میباشد را وصول کند. اکنون درخواست طلاق خلع داده که بنده اظهار به دوست داشتن خانم و درخواست ادامه زندگی داده ام حال قاضی دادگاه گفته باید مقداری را به عنوان فدیه بمن بدهد که من ان مقدار را که تنها 50سکه بود را قبول نکردم. ایا قاضی میتواند رای بر صدور طلاق خلع بدهد؟

پاسخ ها :

افشانی           زهره

افشانی زهره :

سلام.کلمه صحیح بذل است.بله اگر قاضی عسر و حرج زوجه را تشخیص دهد میتواند رای بر طلاق صادر کند

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. ایا همسر شما دلیل مناسبی جهت طلاق دارد?

پرسشگر :

اخه چطور میتونه عسر و حرج رو تشخیص بده؟ ایشون که در رفاه کامل هستن.این یعنی علانا حق طلاق پوچ هست و زن هم میتواند مهریه را بگیرد و هم طلاق را..پس حق و حقوق مرد چی میشه؟

پرسشگر :

همسرم میگه من نمیتونم با ایشون زندگی کنم و ازش بدم میاد..قبلا تمامی مصادیق عسر و حرج از جمله(عدم پرداخت نفقه و ضرب و جرح و ... )را داده بود که دادگاه ان را رد کرد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طلاق خلع یکی ازاقسام طلاق توافقی است که زن باید مهریه یابخشی ازمهریه اش رابه شوهربذل کندوطلاق بگیرد
ولی زن می تواندبه لحاظ عسروحرج درخواست طلاق کند
یابااثبات یکی ازشرایط وکالت درطلاق خودرامطلقه کند
درسوال جنابعالی بله می تواند ازجانب شوهر والحاکم ولی الممتنع انجام دهد