مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال سرقتی

با سلام. برد گوشی من حدود دو ماه پیش سوخته بود و من برای تعویض گوشی پیش تعمیرکار رفتم (در شهر بجنورد) و ایشون برد گوشی من رو تعمیر کردند.
اما دو روز پیش از آگاهی مشهد تماس گرفتند و اعلام کردند که برد گوشی خانمی بر اثر زورگیری در مشهد مورد سرقت قرار گرفته است و بردی که روی گوشی من هست مال همون خانم هستو بر علیه من در شهر مشهد پرونده ای تشکیل شده است.
آیا با توجه به اینکه من نمیدانستم که مال سرقتی بوده (فروشنده با ادله دورغ مال سرقتی را به من داده است) و حاضر به پس دادن گوشی به مالک آن در مشهد هستم؟؟؟
آیا من محکوم به سرقت (زورگیری) می شوم یا نه؟
و اگر محکوم به زورگیری شدم نیاز به چه مدارکی مبنی بر خرید برد از تعمیرکار دارم؟؟
سپاس

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
شما باید فاکتور خرید و تعمیر از فروشگاه را به همراه خود ببرید یا اثبات نمایید که در آن تعمیرگاه گوشیتان را تعمیر و قطعه را تعویض نموده اید و در اینصورت و با این مدارک نگران نباشید .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر سریعا تعمیرکار را شناسایی و به آگاهی معرفی کنید