مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو

سلام
خودروی من در تصادفی خسارت دیده، راننده مقصر حادثه از صحنه تصادف متواری شده ولی خودروی خودش را در همان تصادف رها کرده است. خودروی راننده مقصر الان در پارکینگ کلانتری پاسگاه حومه تصادف، ضبط شده است. شکایت من با کروکی و برآورد خسارت کارشناس قضایی در حال پیگیری است. میخواستم بدانم در صورت عدم مراجعه مالک خودرو در مراحل دادگاه، و صدور حکم محکومیت ایشان، چه راهی وجود دارد که من به پول خسارتم برسم؟ آیا دادگاه می تواند خودروی راننده مقصر را مصادره نموده و پس از فروش آن، خسارات بنده را پرداخت نماید؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام به درخواست شما خودرو می تواند توقیف همچنین از محل بیمه نامه خودرو می توانیم کارت خودرو اصول کنید لذا بهتر است بیمه خودرو استعلام و از بیمه نیز شکایت خود را مطرح نمایید و در رای بیمه قید شود