مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل و نفقه

سلام خدمت وکلای محترم
همسر بنده 2ماه هست که منزل مشترک رو ترک کرده و در منزل رو قفل کتابی‌ زده (منزل 3دنگ بنام خودم هست) و اجازه ورود بخودم رو هم نمیده منزل پدرم هستم و تو این دوماه هیچ نفقه ای پرداخت نکرده
حال اظهارنامه ای مبنی بر الزام به تمکین فرستاده و جواب اظهارنامه رو فرستادم که حاضر به تمکین هستم ولی در منزل رو نیومده باز کنه
چه راه حل قانونی پیشنهاد میدید؟
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به منزل مراجعه کنید و اگر درب قفل بود با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید.
بابت سه دانگ خود می توانید با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش مال مشاع بدهید.
اگر قصد ادامه زندگی دارید بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید