مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زوج (شوهر)

سلام
مردی(زوج) منزل مشترک را ترک کرده اما نفقه و خرجی زن و فرزندان اعم از اجاره ، خوراک ، پوشاک و مسکن و... را میدهد. زن از این وضعیت راضی نیست و خواهان زندگی در کنار شوهر است.
تحت چه عنوانی زن میتواند از مرد شکایت کند؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ترک بیش از 6ماه زوج یکی از تخلفات از شروط 12گانه سند ازدواج است وبه زن حق طلاق می دهد اگر بیش از شش ماه است منزل را ترک کرده استشهاد جمع نمایید ویک اظهارنامه برای او ارسال کنید اگر افاقه نکرد کیفری بابت ترک انفاق بیش از شش ماه شکایت نمایید وبعد بااخذ رای نسبت به طلاق اقدام فرمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
تنها خواسته الزام زوج به حسن معاشرت است این درخواست هم در مراجع قضایی قابلیت استماع ندارد سعی کنید با گفت گو موضوع را حل نماید
در نهایت باتوجه به مدتی که منزل را ترک کرده میتوانید درخواست طلاق دهید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

در قانون و رویه الزام به بازگشت و تمکین مرد نداریم و تنها ضمانت اجرا یکی از بندهای سند ازدواج و طلاق است گر چه به حقوق زن خدشه وارد است و ممکن است با طرح دعوی و ارجاع به شورا و مشاوره مشکل حل شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر زوج شش ماه متوالی یا9ماه متناوب منزل را ترک کند برای زوجه حق طلاق ایجاد می‌کند
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید وکیل بگیرید تمام اقدامات توسط وکیل انجام شود
چند ماه است که ترک کردند ?

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یک اظهارنامه بدهید و بخواهید که تکلیف شما را روشن کند اگر شش ماه متوالی یا نه ماه متناوب شده دادخواست طلاق بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ترک منزل به مدت 6 ماه توسط زوج می تواند از موارد درخواست طلاق زوجه به واسطه عسر و حرج باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که بتوانید ثابت کنید زوج 6 ماه منزل مشترک را ترک کرده است می توانید دادخواست طلاق بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر غیبت مستمر باشد فقط حق َطلاق میدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهار نامه ارسال نمایید و سپس با استناد به شروط
12 گانه مندرج در عقدنامه و عسر و حرج ، دادخواست طلاق را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به ترک منزل اظهارنامه دهید اگر 6 ماه متوالی و 9 متناوب ترک منزل نموده باشد از مصادیق عسر و حرج می باشد لذا به استناد شهود اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست الزام به حسن رفتار و معاشرت علیه همسر خود تقدیم مراجع قضایی نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

در قانون الزام به تمکین مر وجود ندارد شما باتوجه به غیبت ایشان که اگر 6ماه متوالی یا نه ماه متناوب شده باشد دادخواست طلاق ارایه دهید

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
اینکه زوج نفقه را پرداخت میکند ترک منزل محسوب نمیشود و نمیتواند الزام وی را به حضور در منزل خواست. و اینکه زوجین مکلف به حسن معاشرتند در قانون برای ان ضمانت اجرایی پیش‌بینی نشده اما شاید بتوان از موارد عسروحرج دانست و درخواست طلاق داد که معمولا پذیرش ان احتمال ضعیفی دارد و لی باز قابل بررسی میباشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام زوج به انجام حسن معاشرت است