مشاوره حقوقی رایگان - باکره بودن زن بعد از عروسی

بیش از شش ماهه عروسی کردیم اما شوهرم از دخول کامل اجتناب میکنه و میگه زوده ضمنا چند ماه پیش پدرم تهدیدشون کرد که مهریه رو اجرا میذاره چون کتکم میزد شوهرم این اقا سریع رفت ماشینشو به نام مادرش کرد. همچنین حدود 3 ماهه خونه رو ترک کرده من تنها زندگی میکنم ماهیی 500 میزنه برام. میتونم از حق حبس استفاده کنم طلاقمو بگیرم ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر اگر نزدیکی صورت نگرفته از حق حبس استقاده نمایید تنها می توانید بابت این حق حبس تمکین نکنید نه اینکه طلاق بگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام و درود
درخصوص نفقه عادله ميتوانيد دادخواست دهيد و مطالبه نفقه نماييد
در خصوص طلاق نيز با عنايت به عدم وجود رابطه جنسي و مستند به بكارت مي توانيد دادخواست بر مبناي عسر و حرج و معرفي داماد جهت معاينه پزشكي قانوني دهيد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ممکن است . دادخواست مهریه و نفقه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به حق حبس استناد کنید می توانید نفقه خود را دریافت کنید البته اگر دادگاه ادعای شما را بپذیرد
مهریه نیز در هر صورت قابل مطالبه است.
برای طلاق باید دلیل داشته باشید و اگر دلیل نداشته باشید می توانید با اعلام کراهت از زوج و بذل مهریه طلاق بگیرید.
توجه داشته باشید بهترین راه حل طلاق توافقی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب موضوع شما از جهات گوناگونی می بایست مورد بررسی قرار بگیرد نیازی به حق حبس نیست شما نیز می توانید با توجه به اظهارات عسر  و حرج خود را اثبات کنید همچنین تمامی حق و حقوق شما قابل مطالبه است در صورت امکان میتوانید تماس بگیرید نفقه شما از زمان عقد نیز قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اگر زوجه باکره باشد میتواند از حق حبس استفاده نماید

زوجه باید بلافاصله اظهارنامه برای زوج ارسال نماید

و سپس دادخواست مطالبه نفقه گذشته و جاری و تهیه منزل مستقل و در شأن زوجه همراه با تمام وسایل را به طرفیت زوج مطرح نمایید
و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید عسر و حرج خود را اثبات نمایید حق حبس محفوظ است نسبت به مطالبه حقوق مالی خود اقدام نمایید اگر منزل مشترک دارید باید ترک منزل را ..‌.اثبات نمایید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام حق حبس با تمکین ساقط میشود که با توجه به اینکه شما 6ماه است زیر یک سقف رفته اید حکایت از تمکین شما دارد در رابطه با طلاق به استناد عسر وحرج میتوانید دادخواست بدهید

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

طلاق تابع شرایطی هست ‌.باید شرایط طلاق رو داشته باشین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به حق حبس استناد کنید می توانید نفقه خود را دریافت کنید البته اگر دادگاه ادعای شما را بپذیرد
مهریه نیز در هر صورت قابل مطالبه است. ولی برای طلاق نمیتوانید اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حق حبس مربوط به مهریه است و ارتباطی با طلاق ندارد. در صورتی که برای شما حالت عسر و حرج پیش آمده است می توانید طلاق خود را بگیرید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر از باکره بودن خود اطمینان دارید اول مهریه را اجرا بگذار بعد دادخواست طلاق بده به دلیل عسر و حرج ناشی از عدم نزدیکی و مقاربت از طرف خوانده

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حق حبس برای طلاق نیست برای مطالبه مهریه است البته چنانچه مفارقت جسمانی مدت طولانی به درازا بیانجامد و موجب عسر و حرج شود می توانید دادخواست طلاق بدهید...

محسن جان نثاری

جناب آقای محسن جان نثاری :

با سلام گرفتن طلاق نیاز به اثبات عسر و حرج از سوی شما دارد و برای اثبات آن، موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه دوشیزه باشید امکان استفاده از حق حبس خویش را دارید
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
حق حبس برای دریافت مهریه هست نه طلاق یعنی چنانچه شما رابطه زناشویی برقرار نکرده باشید و مهریه تان هم مدت دار نباشد میتوانید برای دریافت مهریه از حق حبس استفاده کنید یعنی اینکه تا مهریه پرداخت نشده وظایف زناشویی را انجام ندهید.و برای تقاضای طلاق هم زوج باید 6 ماه متوالی ترک منزل کرده باشد نه سه ماه.البته اگه مدام شما رو کتک می‌زده میتوانید با استناد به عسر و حرج دادخواست طلاق بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله شما حق حبس دارید البته موضوعا خانواده حساس میباشند

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،حق حبس با مطالبه مهریه وعدم تمکین مرتبط بوده وطلاق مستلزم اثبات عسر وحرج است

الهه حسینی

الهه حسینی :

حق حبس مجوز طلاق نيست
اما درصورت دارا بودن مداراك امكان طلاق وجود دارد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله بعنوان عسر و حرج میتوانید دادخواست طلاق خود را مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر باکره هستید می توانید از حق حبس استفاده کنید لیکن حق حبس به معنی طلاق گرفتن نیست صرفا مانعی برای تمکین است و نفقه را نیز مستحق می باشید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
حق حبس برای پیگیری جهت طلاق نیست بلکه برای دریافت مهریه قبل از مباشرت است . شما میتوانید دادخواست طلاق عسر و حرج دهید .

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتی که رابطه (دخول کامل) نداشته اید و پرده بکارتتون سالم هست بله میتونید از حق جبس استفاده نمایید ولی حق حبس ربطی به طلاق نداره

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام با اثبات عسروحرج امکان پذیر است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی حق حبس جهت عدم تمکین قبل از پرداخت مهریه می باشد ولیکن باعنایت به ترک منزل بدون عذر موجه می توانید دادخواست طلاق به جهت تحقق شروط ضمن عقد(بند 8عقدنامه) اقدام نمایید