مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مزایده ای

سلام و خسته نباشی. من ملک مزایده گذاشتم آیا دادگستری پول را واریز میکند؟ مدت زمان واریز چقدر طول میکشد ؟ آیا کارشناس خود قیمت گذاری میکند یا از بنگاه محل قیمت گذاری میشود؟ حداکثر مزایده با پرداخت پول کلا چقدر زمان میبره؟ سپاس گذارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ملک برای مزایده ابتدا باید آگهی شود و بعد مشتری بیاید تا با بالاترین قیمت به فروش رود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

روند مزایده باید طی شود درخواست مزایده کنید تا به کارشناس ارجاع شود کارشناس حسب قیمت منطق ای زمین قیمت پایه می گذارد ومزایده اگهی می شود بعد از انجام مزایده وپرداخت ده درصد از مبلغ مزایده توسط خریدار تا یکماه معمولا پول واریز میشود

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
زمان طولانی خواهد برد- کارشناس توسط دادگاه مشخص میشود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کارشناسی میگردد وبعد از مزایده وانتقال سند بنام برنده مزایده پول قابل پرداخت می باشد

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
ملک از طریق کارشناس دادکستری قیمت گذاری میشود
سپس از طریق مزایده به فروش میرسد
و پس از آن خریدار ظرف مهلت قانونی پول را به حساب دادگستری واریز میکند
و سپس به شما پرداخت خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به کارشناس ارجاع میشود کارشناس حسب قیمت منطق ای زمین قیمت پایه را تعیین میکند ومزایده اگهی می شود بعد از انجام مزایده وپرداخت ده درصد از مبلغ مزایده توسط خریدار تا یکماه معمولا پول واریز میشود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادگستری پول واریز نمیکند ، می بایست برای آن ملک در روز مزایده ، خریدار پیدا شود . اگر خریدار پیدا نشد، در مرحله دوم مزایده خودتان آن ملک را قبول کنید.
قیمت ملک توسط کارشناس دادگستری ارزیابی میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قیمت‌گذاری توسط کارشناس است ربطی به بنگاه ندارد...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص مدت زمان نمی توان اظهار نظر قطعی نمود و می توانید از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری نمایید
در خصوص قیمت گذاری نیز قیمت را کارشناس مربوطه تعیین می کند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام تحقیق از بنگاه یکی از راههای تعیین قیمت است و حداقل مبلغ یک ماه پس از جرای مزایده واریز میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مشخص نمی باشد پس از برگزاری مزایده و واریز و تکمیل ثمن خریدار به صندوق دادگستری،انجام می پذیرد
کارشناس قیمت گذاری می نماید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با درخولست شما دادگاه پول را به حساب شما واریز می کند. مدت زمان حداقل یک ماه پس از برگزاری مزایده است .