مشاوره حقوقی رایگان - بابت نفقه حساب زوج مسدود کردم

سلام و درود.
من حساب شوهرم رو نزدیک 19میلیون نفقه مسدود کردم20مهر1401 ایشون مبالغی برام واریز میکرد و بیشتر کارت منم دستش بود سیاست داشت و دو دخترش از ازدواج سابقش پیشم بودن براش اخطار فرستادن اگه ایشون پرینت واریزی بیاره دادگاه از این مبلغ کسر میکنن یا پیامک های بنده رو ک گفتم بابت پول مادرم و کرایه خونه و بچه هات پول نفقه رو قسطی بده بهم؟؟؟برای5ماه اول شاهد بردم ک کارت من دستش بوده خرج می‌کرده پرینت هاش رو رد کردن الان امکانش هست باز ببره و قبول کنن ازش یا اینکه باید همشو بپردازه؟ کارمنده حقوقش آخر ماه واریز میشه فقط یارانه تو حساب داره ؟چجوری باید بپردازه و مسدود بمونه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

تا زمانی که مبلغ محکوم به را نپرداخته توقیف می ماند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا بررسی و رسیدگی میشود ثانیا اجرای احکام خودش امور را انجام میدهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سوالتان را مبهم طرح کرده اید
در صورت تمایل برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر تا زمانی که کامل پرداخت نکرده یک چهارم حقوق مسدود میماند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پر اخت نکند میتوانید آن را مسدود نگه دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوال مبهم است می توانستید کارت خود را بسوزانید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از دادگاه بخواهید به محل کار همسرتان نامه ایی جهت واریز مبلغ نفقه از حساب ایشان به صندوق دادگستری بنویسند .
یا دستور آزادی حساب حقوق ایشان را صادر کنند