مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت حریم کمی رودخانه

با سلام. زمینی در کنار رودخانه خریده ام که از ضلع جنوب متصل به حریم رودخانه میباشد (حدود زمین در مبایعه نامه قید شده و به تایید فروشنده و دهیار و شورای روستا و همچنین مالک زمین مجاور نیز رسیده است) . ولی مالک زمین مجاور با ارائه نقشه و تقسیم نامه قبلی ادعای مالکیت حریم رودخانه متصل به زمین بنده را دارد و نسبت به دربی که بابت رسیدن به رودخانه در آن قسمت باز کرده ام طرح دعوا نموده. آیا با توجه به شرایط مالکیت و حق استفاده از حریم رودخانه در پشت زمین بنده متعلق به چه کسی است؟

پاسخ ها :

الهام  كريمي

سرکار خانم الهام كريمي :

سلام مریم رودخانه نمی تواند به لحاظ ایمنی و سایر شرایط مالکیت داشته باشد حال اگر مالک زمین مجاور خود صورتجلسه را امضا نموده و اکنون ادعای مالکیت دارد و در نقشه روستا حریم تعریف شده است کار ایشان عنوان مزاحمت و ممانعت از حق را دارد