مشاوره حقوقی رایگان - افزایش سطح اشغال و کاهش تعداد پارکینگ

سلام. بنده یک زمین به متراژ 200 متر مربع در مجاورت معبر تجاری مسکونی در شهر رباط کریم دارم و متقاضی ساخت فقط یک واحد تجاری با بالکن در کل زمین میباشم و به شهرداری تعهد میدهم که طبقات بیشتری نخواهم ساخت. آیا قانونی وجود دارد که سطح اشغال ساختمان را برای ساخت یک واحد تجاری صرف تا 100 درصد افزایش داد.در ضمن شهرداری به بنده می گوید که به ازای هر 25 متر مربع تجاری باید یک پارکینگ تعبیه کنم که با این شرایط ،سطح زیر بنای تجاری بنده به شدت کاهش پیدا کرده و مصروف پارکینگ میشود.لطفا جهت افزایش سطح اشغال و کاهش تعداد پارکینگ بنده را راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در بعضی از مناطق 100
درصد تجاری صادر خواهد شد

به شهرداری مراجعه نمایید و باید
شهرداری موافقت نماید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

باسلامی موضوع در تخصص کارشناسان عمران و معماری می باشد در این خصوص میتوانید با کارشناسان و مهندسان فعال در حوزه شهرداری مشورت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شهرداری و سپس دیوان عدالت پیگیری کنید