مشاوره حقوقی رایگان - حریم خصوصی و ساخت و ساز ساختمان مجاور

سلام
در مجاورت ساختمان بنده یک ملک با مجوز ساخت 3طبقه در حال ساخت است با توجه به پروانه ساخت موارد زیر در حال تخلف میباشد
1.طبقه چهارم ستون و سقف گذاشته شده
2.متراژ بیشتر از حد قانونی
سوال
به کجا باید جهت توقف مراجعه شود شهرداری هیچ اقدامی نمی‌کند
آیا همسایه می‌تواند جهت انجام ساخت و ساز از حریم هوایی ساختمان ما استفاده کند

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید موضوع ابتدا طرح شهرداری پیگیری نمایید در صورت عدم اجرایی شهرداری باید از طریق دیوان عدالت اداری دستور موقت توقف عملیات ساختمانی و اصلاح پروانه ساختمانی ایشان را درخواست نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مزاحمتی برای ملک شما دارد میتوانید تحت عنوان مزاحمت ملکی شکایت کنید تا مورد کارشناسی قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می توانید شخص دنیا توسط وکیل به عنوان مزاحمت شکایت کنیذ

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مزاحمتی برای ملک شما دارد میتوانید تحت عنوان مزاحمت ملکی شکایت کنید تا مورد کارشناسی قرار گیرد به دیوان عدالت هم میتوانید از شهرداری شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به کمیسیون ماده 100 شهرداری کتبا شکایت خود را تقدیم نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام ابتدا در شهرداری پیگیر شوید در صورت عدم پیگیری در دیوان درخواست اصلاح و یا حتی ابطال پروانه ساختمانی را می‌توان مطرح کرد

معصومه  نادرخوي مهنه

سرکار خانم معصومه نادرخوي مهنه :

بایددادخواست بدیددادگاه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق بازرسی شهرداری پیگیری نمایید