مشاوره حقوقی رایگان - سلام

سلام.من به همسرم حق وکالت در طلاق رو دوماه پیش دادم .چطور می تونم بفهممم که اقدام کرده به طلاق یان؟؟ایا بعد از طلاق برای من احضاریه میاد یان؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، در صورت طرح دعوی طلاق از سوی زوجه ، برای خوانده (زوج) اخطاريه تعیین وقت دادرسی ارسال خواهد شد مگر زوجه با وکالتنامه رسمی مزبور برای زوج وکیل دادگستری اختیار نموده باشد که در اینصورت اخطاريه برای وکیل زوج ارسال خواهد شد . با مراجعه به واحد رایانه دادگاه خانواده محل اقامت خوانده و خواهان ، اطلاع یافتن از طرح دعوی امکان پذیر خواهد بود .

یک وکیل

سلام
چنانچه تمایل داشته باشین که وکالت در طلاق همسرتان را بلااثر نمایید با بنده تماس بگیرین
در فرض سوال پاسخ به سوالتلن یک مقدار سخت است چون بعضی اوقات متاسفانه خانمها با سواستفاده از وکالت در طلاق خود به دادگاههای شهرستان های دوردست مراجعه یا آدرس شوهر را غیر واقعی اعلام کرده و به صورت غیابی طلاق میگیرند که در اینصورت کار سختی هم برای شوهر و هم برای وکیلش جهت اثبات موضوع به دادکاه به وجود می اید
لذا بهترین پیشنهاد بنده بلااثر نمودن این وکالت نامه می باشد
در صورت تمایل می توانین با بنده تماس بگیرین

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بادادن وکالت ووکالت درتوکیل که نوعادروکالتنامه های رسمی نوشته میشود،قطعا همسرشماباگرفتن وکیل حکم طلاق راازدادگاه خواهدگرفت وبه جنابعالی هیچ برگه ای ابلاغ نخواهدشد،فقط ازطریق رایانه دادگاه محل تقدیم دادخواست میتوانید باخبرشوید.موفق باشید

یک وکیل

در سیستم ثنا از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبتنام نمایید و با مراجعه به سیستم می توانید از دعاوی که علیه شما صورت گرفته مطلع شوید و یا به مجتمع قضایی خانواده در نزدیکی محل سکونت خود یا همسرتان مراجعه نمایید و از واحد رایانه با دادن نام خود یا همسرتان در این مورد سوال نمایید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سامانه ثنا ثبت نام کنید. به دادگاه خانواده محل اقامت خود برید و با دادن مشخصات و کد ملی همسرتون به دفتر کل دادگاه پیگیر شوید