مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

سلام. من و همسرم ساکن ایران نیستیم. مهریه من 111 سکه تمام هست‌. من حق طلاق نگرفتم. و ذهنم درگیره. آیا واقعا با توجه به اینکه ایران نیستم به دردم میخوره؟ ممنون میشم مشاوره بدید بهم

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

باسلام
دوست عزیز چرا بفکر وکالت طلاق هستید آیاقصد طلاق دارید

پرسشگر :

نه اصلا.خیلی هم راضی هستم‌‌. اما مادرم خیلی تاکید میکرد که حق طلاق رو بگیرم حتما...

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام بله شما در هر صورت باید طبق قوانین ایران از هم طلاق بگیرید و در صورتی که قصد طلاق داشته باشید میتوانید به کنسولگری ایران مراجعه کنید و از ایشان وکالت در طلاق اخذ کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر در کشو.رهای اروپایی هستید میتوانید از حربه های محل اقامت بهرمند شوید

عادل بابایی

عادل بابایی :

بستگی به قوانین کشور محل اقامت دارد که اصولا طبق قانون کشور متبوع عمل می شود

یک وکیل

چي بدرد ميخوره ؟ مهريه
مهريه ربطي به تقاضاي طلاق از طرف شما ندارد دو مقوله حقوقي جدا از هم هستن مگر اينكه توافقي بخواهيد طلاق و مطرح كنيد
بهتره يه وكيل از ايران كار شما رو پيگيري كند

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
بله شما حق داريد درايران وكيل بگيريد وپيگير پرونده طلاقتان شويدواگر زوج اموالي درايران دارد ميتوان از طريق اجراي ثبت توقيف وحق شما را محفوظ نمود.اما در درجه اول بشما توصيه ميكنم بدنبال اين مسايل نباشيد