مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای پزشک قانونی

سلام و خسته نباشید
بصورت خلاصه در تاریخ 97/11/12 پسر من ( 19 ساله ) توسط فردی به قتل رسید که قاتل 17 ساله هستن ایشان در دبیرستان غیر انتفاعی درس میخوانند و زبان انگلیسیشون فول هستش و باشگاه بدنسازی میرن و همینطور از سن 16 سالگی هم موتور زیر پاشون بود و ایشون با قصد قبلی نقشه میکشن 48 ساعت قبل دنبال چاقو میرن و چند نفر رو هم با خودشون همراه میکنن و روزی که با پسر من قرار میزارن بدون درگیری (به تشخصیص پزشک قانونی ) با چاقو به پسر من میزنن و وقتی پسر من به زمین میافتن در نهایت قساوت گوشی پسر منو برمیدارن و ساعتش رو از دستش باز میکنن و کیف پولش که همراه مدارکش بوده رو برمیدارن که در زمان پیدا پسر توسط پلیس بخاطر نداشتن مدارک سه روز تمام برای پیدا کردنش به همه جا رفتیم تا پزشک قانونی خبر دادن بعد گوشی رو میدن به هکر برای شکوندن قفلش و چاقو رو برمیگردونن به صاحبش با خونسردی کامل و یک ماه برای خودشون زندگی عادی و روتین خودشون رو داشتن تا توسط پلیس دستگیر میشن ایشون انقدر قشنگ پازل قتل رو چیده بودن که اگه اشتباه کوچیک یکی از همدستانش نبود به راحتی دستگیر نمیشدن همه جا هم آگاهی هم بازپرسی کاملا میگن قتل عمد با برنامه ریزی بوده ولی طبق ناده 91 مصوبه خرداد 92 افراد زیر 18 سال رو کنوانسیون جهانی دست گذاشته روش برای اعدام نشدن این افراد و بقول بازپرس پرونده که چندین پرونده رو به ما نشون دادن که اخیرا به یه شکل مشابه و کاملا مثل هم پزشک قانونی جواب میده یعنی برای همه افرادی که به پزشک قانونی معرفی میشن و زیر 18 سال سن دارن گفته میشود که نه در زمان ارتکاب جرم نه حالا رشد عقلی نداشته به نظر شما فردی که به این قشنگی برنامه ریزی میکنه و قتل انجام میده و کاملا بیخیال هستش انگار نه انگار باعث قتل کسی شده میشه گفت رشد عقلی نداشته حتی ماده 91 هم باید تبصره ای داشته برای اینکه فردی که مرتکب قتل شده آیا اتفاقی بوده یا کاملا با برنامه ریزی .
ما الان درخواست تجدید نظر برای پزشک قانونی دادیم ممنون میشم راهنمائیم کنید دیگه کجا برم و با کی صحبت کنم تا برای بار دوم نداشتن رشد عقلی رو پزشک قانونی تائید نکنه با کدوم ارگان صحبت کنم و کجا نامه ببرم چون من تنها فرزندم رو از دست دادم و بهیچوجه کوتاه نمیام و نمیخوام حق پسرم پایمال بشه ممنون میشم راهنمائیم کنید

پاسخ ها :

الهام  كريمي

سرکار خانم الهام كريمي :

سلام افراد زیر 18 سال به لحاظ رشید بودن برای مسائل مالی مورد انکار قانونگذار هستند وگرنه تا سن 18 در کانون اصلاح و تربیت و بعد از آن در زندان نگهداری میشن و قطعا باید قصاص بشن مگر اینکه حین ارتکاب جرم مجنون باشن

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام.متاسفم از کشتار بی رحمانه.در این گونه موارد دادگاهها استناد میکنند به نظریه پزشکی قانونی.چنانچه اعتراض کردین بهترین راهکار است تا پرونده تکمیل بشود و فرستاده شود به دادگاه تا حکم صادر بکند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا مسولیت کیفری پسر ها از 15 سالگی به رسمیت شناخته شده

و بحث 18 سالگی و محدودیت اجرای احکام سالب حیات ناظر به

پذیرش و قیول کنوانسیون های بین المللی توسط جمهوری اسلامی

ایران در سنوات اخیر از جمله کنوانسیون حقوق کودک میباشد که

ایران خود را مقید به اجرای ان نموده است که شرط اول ان پذیرش

و قبول سن کودک به زیر 18 سال شمسی است ولی با این حال غیر

ممکن نیست و لازم است پرونده و شرایط ان مطالعه و بررسی شود

حتما حتما حنما از وجود وکیل بهرمند شوید