مشاوره حقوقی رایگان - درباره گرفتن غرامت و از کار افتادگی و یا کارت ایثارگری

ضمن سلام و خسته نباشید بنده سرباز نیروی سپاه اسلامی هستم.بنده وقتی دز ناحیه مرخص شده بودم و به منزل میگشتم افتادم و پام هم از ناحیه مچ پا سمت چپ به طرز فجیهی شکسته که منجر شده 2 بار عمل کنم و دکترها گفتن اگه خوب نشم که نشدم یه عمل دیگه میکنن و پیوند استخوان میزنن که اگه اینبارهم خوب نشم تا آخر عمر فلج میشم،من واقعیتش 35 سالمه و 2 فرزند دارم،الان گوشه نشین خانه شدم.یه راهی واسم نشون بدین چیکار کنم.از استان اردبیل شهرستان گرمی.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید