مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی به علت جوش نخوردگی مچه دست و اسکافووید

سلام ببخشید من سال 96 حین خدمت مچ دستمو جراحی کردم و معافیت پزشکی گرفتم و ولی تو این چند سال واسه استخدام به مشکل خوردم و دستمم به گفته دکتر هیچ وقت مثل قبل نمیشه کامل خوب.سابقه بیمه هم ندارم کلا 39 روز. خواستم بدونم من میتونم خسارت بگیرم از کمیسیون پزشکی و از کار افتادگی از تامین اجتماعی؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در حین خدمت مشکل ابجلد شده باشد شما میتوانید غرامت بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در حین خدمت بوده و در اثر حادثه مچ دستت شکسته به همان یگان خدمتی مراجعه و پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ می توانید طبق قانون دریافت کنید . اما توجه داشته باشید که شرایطی که شما توصیف کرده اید بایستی توسط کمیسیون پزشکی مربوط به از کار افتادگی نیز تایید شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
کارافتادگی باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید کمیسیون مربوطه آنرا تایید کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به شما غرامت تعلق میگیرد و می توانید در این خصوص اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه حین خدمت دچار اسیب شده اید قابل پیگیری است