مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آتلیه عکاسی

سلام خسته نباشید. من سال 99 عروسیم بود بخاطر کرونا فقط رفتیم آتلیه و عکسبرداری و کلیپ داشتیم بعد چند ماه ما هم تسویه کردیم توی قرارداد اول آلبوم هم میخاستیم اما هزینه اش خیلی بالا بود و منصرف شدیم بعد تسویه بهمون یه فلش دادن که توش کلیپ و عکسای خام بود حالا که میبینیم عکسا با کیفیت خیلی پایین و کوچیک بهمون تحویل دادن وقتی رفتیم علتشو بپرسیم میگن حتما باید آلبوم بگیرید و یا سه تومن دیگه هزینه بدید و بعدم با لحن بد که برید شکایت کنید ما رو بیرون کردن اصلا عکس بی کیفیت چه به درد میخوره که فلش و باهاش پر کردن من کجا باید شکایت کنم

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

بله میتونید درصورتی که طبق نظر کارشناس عکسهای شما واقعا بیکیفیت باشند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شورای حل اختلاف با خواسته انجام تعهد یا مطالبه وجه (البته یکی از این دو خواسته)

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

ابتدائا از اتحادیه پیگیری کنید